Klassiska fotobås för fest och event
Över en miljon utskrivna fotoremsor sedan 2012

Hur funkar det?

Våra automater fungerar precis som en klassisk fotoautomat. Tryck på knappen, och sedan börjar nedräkning på skärmen inför varje tagning. Antalet tagningar kan varieras men är tre som standard. Gästerna ser sig själva hela tiden på skärmen.

Bilderna som kommer ut efter ca 20 sek är antingen två remsor (5 x 15 cm) eller helt kort 10 x 15 cm. På en standardremsa får tre foton plats, plus utrymme för egen logga eller text. Färg eller svartvitt är valfritt.  

Vi levererar och monterar alltid automaterna själva på plats. Automaterna är fullt demonterbara och kan ställas upp nästan var som helst. Kräver en golvyta på endast 1 x 1,6 m och takhöjd 2 m. Dom är stadiga, för att klara ”festliga förhållanden”, två knappar under skärmen styr automaten med enkla val. Fotobåsen lämnas i de flesta fall obemannade, men vi finns alltid tillhands under hela hyrtiden för att kunna bistå med hjälp på telefon eller via fjärrstyrning på distans. Vi har lyckats uppnå en väldigt hög driftsäkerhet i alla typer av miljöer och vill att man alltid ska kunna känna sig trygg med oss som leverantör. Vi designar och konstruerar automaterna själva och kan anpassa dom helt efter kunders önskemål.

Att man skall kunna göra hela fotobåset till "sitt eget" är en viktig och självklar del av vår verksamhet. Fotobåsens väggar, remsor och skärmbilder kan brandas helt eller delvis efter era önskemål. 

Läs mer under FAQ